Petreceri pentru copii

Copilaria trece repede, fara sa-ti dai seama ajungi sa fii preocupat de numeroasele teme si lectii de la scoala. Nu c-ar fi ceva rau in asta dar, cu siguranta niciunul dintre noi nu zambeste atunci cand isi aduce aminte despre aceste clipe.

Cand esti copil, ca bine mai era cand eram si eu, iti sta mintea numai la joaca…de dimineata pana seara nu ai nevoie parca de nimic altceva. Cu astfel de momente amuzante si unice se umplu “sertarele” din mintea noastra si raman acolo vesnic. Noi insa va incurajam sa nu va multumiti doar cu atat si sa le oferiti MAI MULT copiilor vostri.

Un animator priceput la un eveniment dedicat copiilor, este precum sarea-n bucate. Acesta are forta si abilitatea unui super-erou de a-i tine pe copii captivati cu jocurile si concursurile pe care le propune. In acelasi timp, animatorul are si calitati magice, precum ale unei printese din povesti, de a-i intelege pe cei mici si de a avea grija de ei. In concluzie, ambele tabere sunt impacate: copiii se distreaza pe cinste iar parintii/bunicii pot sa-si vada de activitatile lor.

Daca v-am convins sa ne cunoasteti, ne bucuram nespus, insa daca n-am fost foarte clari, va invitam SA INDRAZNITI sa ne contactati si sa aflati de ce ar fi fost mai bine sa nu ne dorim niciodata “sa crestem mari”.